Veteranforbundet SIOPS: Ny yogasamling på NØSEN 24. – 29. oktober

Vi har gjennomført yogasamlinger på Nøsen de tre siste årene. Mange veteraner har hatt stort utbytte av dette. Vi regner derfor med å videreføre samlingene som et fast tilbud.

Fotos: Nøsen

I 2019, 2020 og 2021 har vi gjennomført yoga-samlinger på Nøsen Fjellhotell. Tilbakemeldingene har vært krystallklare: Dette må bli et fast tilbud.

24. – 29. oktober viderefører SIOPS yogaprosjektetet spesielt tilpasset veteraner som har ulike utfordringer. Vi har fått tilbakemeldinger om at deltakerne har hatt stort utbytte av yogaen. Derfor viderefører vi prosjektet. Hovedhensikten med prosjektet er å lære veteraner å bruke yoga som et verktøy som kan gi avspenning og mestring.

Programmet på Nøsen inkluderer også naturopplevelser, matlaging og sosialt fellesskap.

Kontakt oss på post@siops.no dersom du er interessert i å delta på yogakurset. Egenandelen er på 800,-

Les mer om Nøsen Yoga og fjellhotell her:

Nøsen Yoga og Fjellhotell ligger i storslåtte og majestetiske omgivelser som byr på en stor variasjon av opplevelser for store og små, sommer som vinter. Rundt Nøsen finnes det flere topper på 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. Hotellet har tatt i mot gjester helt siden 1888, da under navnet Nøsen Fjellhotell. Alexander Medintok over hotellet i 2015 og åpnet det som i dag er blitt Nøsen Yoga og Fjellhotell. I 2016 fungerte Nøsen som et flyktningmottak og ble en viktig plattform for samfunnsprosjektene Gangsteryoga og Back In The Ring. Alexander er en erfaren yogainstruktør og opptatt av yoga som fundament for personlig utvikling. Hotellet har blitt pusset opp og blitt et sted der alle kan komme for å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve yoga i et raust og varmt miljø.