Veteranforbundet SIOPS: Turledersamling med introduksjonskurs i havkajakk og bushcraft

For andre året på rad arrangeres det turledersamling i Steigen. Målet er at veteraner skal få mer erfaring og gode opplevelser med friluftsaktiviteter og med å planlegge og gjennomføre ulike turprosjekter slik at flere blir motivert til å arrangere ulike turprosjekter rundt om i landet. Det blir også tilbudt ulike aktiviteter, som kajakkpadling og fjellklatring.

Påmelding: pågående

Velkommen til turledersamling i Steigen med kajakkpadling og fjellturer/klatring 18. – 23. august. Oppmøte på Nordskot i Steigen.

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

Som med tidligere turledersamlinger er målsettingen at friluftsinteresserte veteraner skal få mer erfaring og gode opplevelser med friluftsaktiviteter, og med å planlegge og gjennomføre turprosjekter, og dermed bidra til at det kan gjennomføres flere slike prosjekter rundt om i landet.

I løpet av turlederkurset legges det opp til planlegging, logistikk og gjennomføring av turer der flere veteraner deltar. Her går deltakerne også gjennom, og blir kjent med bruken av turutstyr.

Vi samarbeider med BushCraft og BushCraft gourmet som er med under samlingene.

Det tilbys også utprøving av aktiviteter som kajakkpadling, jolleseiling, fisking, fotturer og enkel klatring (tinderangling). En av dagene arbeider den enkelte deltaker med å forberede sin egen lokale aktivitet, turarrangement e.l.