Fyll dagene i Oslo

Den 24. september deltok Velferdsalliansen EAPN på arrangementet Fyll dagene i Oslo. Det var en positiv opplevelse.

Fyll dagene er et årlig arrangement som retter seg mot mennesker med utfordringer innen psykisk helse eller rus, pårørende og andre interesserte. Oslo kommune og frivillig sektor ga informasjon om tilbud som og aktiviteter den nevnte gruppen kan benytte seg av for å bidra til at alle skal ha en meningsfull og stabil hverdag. I alt deltok rundt 70 utstillere og det var fullt hus i Rådhussalen. 

– Det var en veldig fin dag på Rådhuset i Oslo. Vi fikk mye god tilbakemelding på hvordan vi jobber som organisasjon for de som er sosialt-, juridisk- og økonomisk vanskeligstilte. Det var veldig mange av de besøkende som ga oss tommel opp for at vi ønsker at tannhelse skal bli en del av egenandelsordningen, og at politikere skal forstå at dette er viktig for hele Norges befolkning, sier Eirik Aase Ohna som er medie- og markedskonsulent i Velferdsalliansen EAPN Norway entusiastisk.  

Metal Heads Against Bullying deltok 

En av Velferdsalliansen EAPN Norways medlemsorganisasjoner deltok også på arrangementet, nemlig Metal Heads Against Bullying. Leif Munkelien representerte denne organisasjonen, men Leif er også styreleder i Velferdsalliansen EAPN Norway.  ‘

– Vi deltar gjerne igjen neste år og oppfordrer alle våre organisasjoner til å stille som utstillere, avslutter Ohna fra Velferdsalliansen EAPN Norway med å si. 

Hvis du ønsker mer informasjon om Fyll dagene-arrangementer rundt omkring i Norge, kan du ta en titt på nettsiden til Oslo kommune.

Av Ingrid Eitrem