Ansattes trivsel som konkurransefortrinn – Hvor mange ansatte har du råd til å miste?

Har du noen gang vurdert hva det faktisk koster å miste en verdifull medarbeider? Eller hvordan sosialisering på arbeidsplassen kan være nøkkelen til å holde på de beste talentene?

Vi inviterer deg til en inspirerende frokost hvor vi dykker ned i disse spørsmålene og gir deg konkrete løsninger som kan gjøre en forskjell for din bedrift. Velkommen til en morgen fylt med innsikt, inspirasjon og gode samtaler!

Sosialisering som nøkkelen til lojalitet med Ingvil og Jan Olav

Ingvil Fongod, Managing Director i Compass Group, og Jan Olav Mathiassen, Growth & Retention Director i Compass Group, deler eksklusive funn fra vår globale undersøkelse «The Power of Socialisation», som gir innsikt i hvordan tilknytning og fellesskap på arbeidsplassen påvirker både rekruttering, motivasjon og lojalitet. Hvordan kan din bedrift utnytte dette til å styrke ansattes trivsel – og hva er de konkrete kostnadene ved å ignorere dette?

Compass Group x Grape: – Slik bygger du en sosial og attraktiv arbeidsplass

Når trivsel og fellesskap blir en del av bedriftskulturen, blir arbeidsplassen et sted der folk ikke bare kommer for å jobbe, men for å bli. Lisbeth Holm-Knapstad (People and Culture Director i Compass Group) og interiørarkitektene, Hilde Holm og Cathrine Holst, fra Grape: tar oss med på en virtuell reise gjennom prestisjebygget, Construction City, der vi ser hvordan strategisk tilrettelegging for både uformell og organisert sosialisering kan skape engasjement og redusere turnover. Fra mat som en kulturbygger til rom som fremmer sosial spontanitet – hva kan du gjøre for å skape en arbeidsplass der folk trives og blomstrer?

Fra teori til praksis: Kundecase

Hvordan har en av våre kunder gått fra teori til praksis? Sammen deler vi konkrete eksempler på hvordan vi har skapt en mer sosial, inkluderende og engasjerende arbeidsplass – og ikke minst hvilke resultater det har gitt. Lær hvordan små, men strategiske grep kan gjøre en stor forskjell.

Tid og sted:

Oslo: 08. oktober på Christiania Qvartalet Møtesenter, Grev Wedels Plass 7

Stavanger: 15. oktober på Finansparken, Christen Tranes Gate 35

Tid: Kl. 09:00-10:00 med frokost og mingling fra kl. 08:30

Vi starter dagen med en deilig frokost og rykende fersk kaffe, og deretter gir vi deg verktøyene du trenger for å skape en mer lojal, motivert og engasjert arbeidsstyrke. Dette er en morgen du ikke vil gå glipp av – vi gleder oss til å se deg der!

Meld deg på nå, og sikre deg plass på et arrangement som gir deg innsikt i hvordan din bedrift kan beholde nøkkelpersoner og samtidig styrke arbeidsmiljøet.

Velkommen!

Meld deg på frokostseminar her