Nye åpningstider for NOAS

Åpningstider:

Mandag: 09.30 – 12.00 og 12.30 – 15.00

Tirsdag: 09.30 – 12.00

Onsdag: 12.30 – 15.00 Bare hastehenvendelser

Torsdag: 09.30 – 12.00 og 12.30 – 15.00

Fredag: Stengt

Viktig informasjon og ressurser for din sak:

Send en sikker (kryptert) epost her.

Har du spørsmål om rettshjelp? Les her.

Last ned fullmaktsskjema her.

Har du allerede en sak hos oss? Vi tar kontakt om det er noe nytt og evt. oppdateringer i din sak.

Ta kontakt med oss på: 

Telefon: (+47) 22 36 56 60
E-post: post@noas.org
Post og besøksadresse:
Torggata 22, 0183 Oslo (Andre etasje)

Lurer du på om vi kan se på saken din? NOAS gir gratis rettshjelp i:

  • Asylsaker: Vi ser på sakene til asylsøkere som har fått avslag fra Utlendingsdirektoratet (UDI) eller Utlendingsnemnda (UNE). Vi gjennomgår alle sakene vi får tilsendt.
  • Familieinnvandring: NOAS gir veiledning og rettshjelp i saker der referansepersonen er overføringsflyktning eller har søkt asyl i Norge og på bakgrunn av søknad om asyl har fått innvilget oppholdstillatelse i Norge, eller der søkeren er asylsøker i Norge eller befinner seg i en flyktningslignende situasjon i et annet land.
  • Permanent oppholdstillatelse: NOAS gir veiledning og rettshjelp til personer som er overføringsflyktning eller har søkt asyl i Norge og på bakgrunn av søknad om asyl har fått innvilget oppholdstillatelse i Norge.
  • Statsborgerskap: NOAS gir veiledning og rettshjelp til personer som er overføringsflyktning eller har søkt asyl i Norge og på bakgrunn av søknad om asyl har fått innvilget oppholdstillatelse i Norge.
  • Avslag etter søknad om assistert retur: NOAS gir veiledning og rettshjelp etter avslag etter søknad om assistert retur
  • Engangsløsning: NOAS gir veiledning og rettshjelp i saker hvor asylsøkere med lang botid i Norge, mer enn 16 år, har fått avslag på søknaden om beskyttelse, og som heller ikke har fått oppholdstillatelse på humanitært grunnlag

Hvis du ønsker hjelp i andre typer utlendingssaker kan du kontakte Jussbuss, SEIFRettshjelpsentralen eller Rettssenteret.