Norsk Folkehjelp: Til alle deltakere på beredskapsledersamling 2021

Som beredskapsansvarlig i Norsk Folkehjelp gjør du en meget viktig jobb som er høyt verdsatt!

Frivillige fra Norsk Folkehjelp øver med 330-skvadroneni Sirdal Foto: Norsk Folkehjelp

Vennligst les instruksjonene i skjemaet nøye før du sender inn!

 

Uniformsplagg til beredskapsledere

 

Som beredskapsansvarlig i Norsk Folkehjelp gjør du en meget viktig jobb som blir høyt verdsatt. Sentralt Sanitetsutvalg ønsker derfor å utruste deg med uniformsbekledning. Du kan velge mellom alternativene i rullegarinmenyen under, og må deretter velge ønsket størrelse for de plaggene du har valgt.
 
 
 
Velg størrelse kun på det alternativet du valgte over. Blant alternativene under har vi kun tatt med størrelser som er inne på lager per dags dato. Har du valgt lett skallsett eller softshellsett, må du huske velge størrelse for både jakke og bukse.