Øyafestivalen: Endelig skal AURORA headline Øyafestivalen

Spiller sist i Amfiet lørdag 13. august.

 

AURORA signerte internasjonal platekontrakt backstage på Øyafestivalen i 2014. Hun er en av de siste åras største norske popsuksesser i utlandet, hvor hun fyller store arenaer.

2022 blir et hendelsesrikt år for AURORA. Det nye albumet The Gods We Can Touch slippes 21. januar og lørdag 13. august avlsutter hun Øyafestivalen. Dette blir hennes første konsert på Østlandet siden nov 2019.

Albumet omhandler skamfølelse, begjær og moral gjennom 15 låter bygget rundt gresk mytologi. I vinter starter hun en lang Europa-turné som tar henne innom mange storbyer. Dermed får vi en artist i toppform til å avslutte Øya i august.

Hun har tidligere gitt ut tre sterke album, flere radiohits, hatt voldsomme streamingtall og det er stor interesse internasjonalt. I løpet av få år har hun opptrådt på enorme festivaler, populære TV-show og hun har turnert på de fleste kontinenter. AURORA opplever suksess så langt hjemmefra som Australia, Mexico og Brasil, og fyller langt større konsertsteder utenlands enn i Norge. Debutalbumet All My Demons Greeting Me as a Friend (2016) ga henne et stort publikum. Hun har fulgt opp i 2018 og 2019 med den todelte Infections Of A Different Kind (Step 1) og A Different Kind of Human (Step 2). Sommeren 2021 kom singelen Cure for Me, med en video som nå har 12 millioner visninger på Youtube.

: – Når «Conqueror» bokstavelig talt erobret publikum med storm avslutningsvis, er det likevel ingen tvil om at AURORA er det helt store navnet for framtida. Mye på grunn av gode låter, enda mer fordi hun er seg selv, demonisk god på sitt beste.

AURORA har samarbeidet med Chemical Brothers og har sammen med Idina Menzel hatt en hit på flere kontinenter med duetten Into the Unknown, fra filmen Frozen 2. Vi gleder oss til å ønske henne velkommen tilbake til Tøyenparken, foran et stort og entusiastisk publikum.

www.facebook.com/iamAURORA