Turisme, reiseliv

2862

nyhetsrommet.no17. september 2021

Næringsforeningen i Stavanger-regionen: Nye toner med Helen

Når man først planlegger et par ukers hardt tiltrengt sommerfri, fremstår kanskje ikke det å dra på bobilferie for aller første gang langs svingete, trafikkerte vestlandske turistveier, attpåtil med nyskaffet valp under tilvenning, som det mest optimale. Men Helen Totland Christensen har aldri vært redd for en ekstra utfordring.

I sommer overtok 49-åringen som sjef for EY ́s voksende kontor i regionen, en jobb som innebærer hovedansvaret for at over 200 ansatte leverer resultater og samtidig har det bra på jobb.

Les mer

2862

nyhetsrommet.no15. august 2021

Scandic Hotels Norge: Scandic tilbyr studenter månedsleie på hoteller over hele landet

For å hjelpe studenter rammet av boligmangel, tilbyr Scandic enkelt- og dobbeltrom til langtidsleie over hele Norge.

Nylig meldte regjeringen at det var flere søkere til høyere utdanning i Norge enn noen gang, og flere steder rapporteres det også om boligmangel og ventelister på studentboliger. Dette var også tilfelle i 2020, da 4400 studenter ifølge Norsk studentorganisasjon (NSO) fortsatt sto i kø for studentbolig tre uker etter semesterstart.

Les mer

2862

nyhetsrommet.no30. juli 2021

Greenpeace Norge: 5 tips til hva du kan gjøre for klimaet

© Roengchai Kongmuang / Greenpeace

Samtidig som det største ansvaret for å kutte utslipp ligger hos politikere og næringsliv, finnes det mye vi kan gjøre i hverdagen vår for å leve mer klimanøytralt. Her er fem tips til hva du kan gjøre for klimaet.

Klimaforandringer er et globalt problem, og løsningen ligger i felles innsats på både nasjonalt og internasjonalt plan. Til tross for ulike forutsetninger, kan vi alle gjøre noe for å minske den negative innvirkningen vi har på klimaet og miljøet.

Les mer

2862

nyhetsrommet.no27. juli 2021

Norges sjømatråd: Dette er OL- heltenes sjømatfavoritter

De norske OL-håpene får servert fersk norsk sjømat både til lunsj og middag når de lader opp til konkurransene. Og sjømaten går ned på høykant. Her avslører OL-kokk Trond Skogvoll både utøvernes, og sine egne sjømatfavoritter.

-Til nå har jeg servert både skinnstekt kveite og ørret, ovnsbakt laks, kongekrabbe og sashimi av laks og ørret, forteller OL-kokken.

Les mer

2862

nyhetsrommet.no23. juli 2021

Vest Næringsråd: – Vi er nære maksgrensa no

I sommar har Glesvær Kafe fleire gongar opplevd at dei ikkje har plass til å ta imot fleire verken bilar eller besøkande. 

Jon Steinar Midland har aldri hatt meir å gjere, men kor mykje han jobbar har vi lova å ikkje fokusera på. Må berre nemna at han denne føremiddagen er på plass i kafeen litt over fem timar etter at han la seg natta før.

Les mer

2862

nyhetsrommet.no23. juli 2021

SNØ Oslo: Paradager på SNØ

Vi ønsker dere varmt velkommen til Paradager på SNØ! Tenkte du, at du som har utviklings- eller bevegelsesnedsettelser aldri skulle kunne bruke SNØ? Tenk igjen, for hos oss kan alle være med! Sammen med våre samarbeidspartnere, vil vi på SNØ tilrettelegge for at du skal kunne nyte vinteraktiviteter i trygge omgivelser – helt gratis.

I løpet av høsten 2021 arrangeres det fire Parasdager på SNØ. Disse dagene kan du komme og teste bakkene og utstyr tilpasset deg i trygge omgivelser. Arrangementet er kostnadsfritt for både utøver og ledsager (ledsager må ha ledsagerbevis).

Les mer