Organisasjoner

2865

nyhetsrommet.no23. september 2021

Næringsforeningen i Stavanger-regionen: Regionens mest spennende bedrifter

Omstillingen i Rogaland har ikke bare startet, den har pågått i flere år. Vi har vurdert noen av de mest interessante fremvoksende selskapene, og sett på hvilke egenskaper som blir svært viktige i årene som kommer.

Jeg har arbeidet med ledelse, innovasjon og forretningsutvikling i en årrekke, og var nysgjerrig på hvordan det lokale næringslivet responderer på den pågående omstillingen.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no21. september 2021

Elektroforeningen: Krever milliard fra Enova og kommer med 10 tips for lavere strømregning

Arbeiderpartiet har gått til valg på at det nå er vanlige folks tur. Da bør noe av det første de gjør i regjering være å stramme opp Enova, og stille krav om at minst 1 milliard kroner årlig skal tilfalle forbrukerne og tiltak som gjør at norske hjem blir mer energismarte. Det sier Frank Jaegtnes, adm.dir i Elektroforeningen (EFO)

Strømprisen har i det siste eksplodert. For mange vil strømregningen for september bli en dyr opplevelse.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no17. september 2021

Næringsforeningen i Stavanger-regionen: Nye toner med Helen

Når man først planlegger et par ukers hardt tiltrengt sommerfri, fremstår kanskje ikke det å dra på bobilferie for aller første gang langs svingete, trafikkerte vestlandske turistveier, attpåtil med nyskaffet valp under tilvenning, som det mest optimale. Men Helen Totland Christensen har aldri vært redd for en ekstra utfordring.

I sommer overtok 49-åringen som sjef for EY ́s voksende kontor i regionen, en jobb som innebærer hovedansvaret for at over 200 ansatte leverer resultater og samtidig har det bra på jobb.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no17. september 2021

HR Norge: Fleksibilitet i ulike former

I ett og et halvt år har mange måtte jobbet hjemmefra, og fått nye vaner. Nå åpner samfunnet igjen og vi forventer fleksibilitet fra arbeidsgiver, også i tiden fremover. Derfor velger flere arbeidsgivere en hybridmodell. På HR Forum i november kan du høre case om veivalg og eksempler på nye arbeidsmodeller.

I foredraget “Fleksibilitet i ulike former: veivalg og eksempler” på HR Forum 2021 får du høre arbeidsplass-ekspert Oddvar Skjæveland sine betraktninger rundt hva hjemmekontor har gjort med oss.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no16. september 2021

Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg: Vil du bruke ditt talent for politikk og kommunikasjon til å fremme grønn konkurransekraft, kompetanse og mangfold?

Vi søker deg som ønsker å jobbe med næringspolitikk og kommunikasjon for en bransje i stadig utvikling og vekst. Du vil komme tett på våre medlemsbedrifter og jobbe i skjæringspunktet mellom næringsliv, kommunikasjon og politikk.

Rådgiver næringspolitikk og kommunikasjon

Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg Oslo, Akershus og Østfold (EBAO) jobber for en bærekraftig og lønnsom næring.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no16. september 2021

HR Norge: God onboarding starter med god rekruttering

Rekrutteringssjef i Skanska, Christian Scheen, er helt klar på at du får den beste onboardingen hvis du tenker på det allerede under rekrutteringen. Det handler om å be om de riktige tingene hele veien fra stillingsannonsen til referanseintervjuet. Da legger grunnlaget for en enda bedre onboardingprosess for din nye medarbeider.

Start onboardingen med stillingsannonsen

Noe av det første du kan gjøre under rekrutteringsprosessen, er å oppfordre kandidaten til å tenke seg inn i stillingen.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no16. september 2021

Næringsforeningen i Stavanger-regionen: Nå kan du nominere kandidater til Risavikaprisen 2021

Hvem mener du fortjener å bli tildelt Risavikaprisen 2021? Nå er det tid for å nominere din kandidat.

Hensikten med prisen er å løfte fram og belønne bedrifter eller ansatte i bedrifter, organisasjoner eller enkeltpersoner som har, eller er med, å utvikle Risavika og Tananger til et område hvor det er godt å bo, arbeide og etablere næringsvirksomhet.

Les mer