Samferdsel og transport

2921

nyhetsrommet.no18. oktober 2021

ColliCare Logistics: ColliCare Logistics i Danmark er nå akkreditert IATA Agent

IATA -akkrediteringen forenkler forretningsprosessene med globale operatører samt gir oss tilgang til mer konkurransedyktige priser og tjenester som kommer alle våre kunder og nettverk til gode. Videre gir det oss tilgang til digitale plattformer som gjør ColliCare i stand til å forbedre kvaliteten, arbeidsflyten og kommunikasjonen med våre kunder, transportører og andre forretningspartnere i vårt Supply Chain Nettverk.

“For kunder med behov for flyfrakt er IATA -lisensen ikke bare et symbol på kvalitet, men det betyr også at ColliCare kan tilby våre kunder en bedre og raskere service.

Les mer

2921

nyhetsrommet.no8. oktober 2021

Elflyportalen: TØI: Bør støtte Elfly på SVG-BGO

En helt ny rapport fra Transportøkonomisk institutt (TØI) konkluderer med at en demonstrasjonscase for elfly mellom Bergen og Stavanger vil ha større netto samfunnsnytte enn ikke å satse, og anbefaler derfor at myndighetene legger til rette for og støtter en slik demonstrasjonscase. Rapporten anbefaler også avgiftsfordeler for elfly og reiser med disse, ikke helt ulikt de vi har og har hatt for elbil.

Rapporten, som ble presentert på bærekraftskonferansen Pionér 7. oktober, er utarbeidet av Transportøkonomisk institutt (TØI) på oppdrag fra Start Norge AS, og utreder «Fremskyndet innfasing av elfly i Norge: mulige samfunnsmessige konsekvenser og virkemidler».

Les mer

2921

nyhetsrommet.no6. oktober 2021

ColliCare Logistics: Ahlsell leverer helelektrisk

Vår kunde Ahlsell har satt sin første helelektriske lastebil i drift, med sin faste ColliCare sjåfør bak rattet.

Dette er den første av en rekke tunge elektriske kjøretøy, i Ahlsells satsing på elektriske kjøretøy  i Oslo. Det betyr at Ahlsell nå leverer utslippsfritt direkte til kundenes adresse i sentrale deler av Oslo-området.

Les mer