Underholdning

2865

nyhetsrommet.no7. september 2021

Norges Håndballforbund: Med likestillingslogo på trøya i REMA 1000-ligaen

Stian Brevik og Anette Sundal spiller med verdifullt symbol på trøyene. Foto: Lars H. Kvam / NHF

Haslum Håndball har inngått et banebrytende partnerskap med UNICEF Norge.

– Dette er de fineste bortedraktene vi noensinne har hatt! Og de er inspirert av samarbeidet med UNICEF, med likestillingslogo nede til høyre, forteller markedssjef i Haslum Håndball, Eirik Oskarsen.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no7. september 2021

Creo: Vi streiker for rettferdig pensjon i kultursektoren

Det er streik i opera, teatersektoren og orkestrene. Fra 8. september trappes streiken ytterligere opp. Da vil til sammen 435 kulturansatte streike. Grunnlaget for streiken er strid om kulturarbeidernes pensjonsordning.

Vi i de ansattes organisasjoner gikk i 2016 med på en midlertidig pensjonsordning (innskuddspensjon) for å sikre økonomien og bærekraften til institusjonene våre.

Les mer

2865

nyhetsrommet.no6. september 2021

Garmin Nordic Norway: Garmin Alpha 200

Garmin lanserer Alpha 200, en håndholdt GPS-enhet som er utviklet for jakt og hundesporing. Den nye Alpha 200 leveres med innovative navigasjon- og kartfunksjoner, en stor 3.5 tommer berøringsskjerm og tilpassbare knapper som gir en brukervennlig opplevelse ved sporing og trening. I tillegg er det enkelt å administrere antall hunder og jaktlag på skjermen. Alpha 200 leveres med lang batteritid og losindikator (HD Bark).

Les mer