Eksport og import

2921

nyhetsrommet.no19. oktober 2021

Moelven Industrier ASA: Nå møter du Moelven i ny drakt

Den 18. oktober lanserer Moelven-konsernet sin nye merkevare. – Dette gjør oss klar og kledd for framtiden, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA.

Konsernsjef Morten Kristiansen.

Moelvens nåværende visuelle identitet har eksistert i mer eller mindre samme stil siden 1970-tallet, og ble sist justert for 15 år siden. Denne har gjort en fin jobb for Moelven i mange år, men nåtar konsernet historien med seg, og går i en mer moderne retning.

Les mer

2921

nyhetsrommet.no18. oktober 2021

ColliCare Logistics: ColliCare Logistics i Danmark er nå akkreditert IATA Agent

IATA -akkrediteringen forenkler forretningsprosessene med globale operatører samt gir oss tilgang til mer konkurransedyktige priser og tjenester som kommer alle våre kunder og nettverk til gode. Videre gir det oss tilgang til digitale plattformer som gjør ColliCare i stand til å forbedre kvaliteten, arbeidsflyten og kommunikasjonen med våre kunder, transportører og andre forretningspartnere i vårt Supply Chain Nettverk.

“For kunder med behov for flyfrakt er IATA -lisensen ikke bare et symbol på kvalitet, men det betyr også at ColliCare kan tilby våre kunder en bedre og raskere service.

Les mer

2921

nyhetsrommet.no6. oktober 2021

ColliCare Logistics: Ahlsell leverer helelektrisk

Vår kunde Ahlsell har satt sin første helelektriske lastebil i drift, med sin faste ColliCare sjåfør bak rattet.

Dette er den første av en rekke tunge elektriske kjøretøy, i Ahlsells satsing på elektriske kjøretøy  i Oslo. Det betyr at Ahlsell nå leverer utslippsfritt direkte til kundenes adresse i sentrale deler av Oslo-området.

Les mer