Ny nettbutikk for Lions Norge fra 1. januar 2025

Lions Norge har inngått en avtale med selskapet Prozo for salg av profilerte produkter. Prozo startet opp i 2004 og holder til i Sarpsborg. Bedriften har 11 ansatte og er eid av fotballaget Sarpsborg 08.

Les mer om Prozo her: https://www.prozo.no/

Nettløsningen til Prozo har flere funksjoner som er bedre enn den vi har i dag, og de har mulighet til å trykke mindre opplag. Det er gunstig for klubber som vil ha eget navn på f.eks gensere.

1. januar 2025 lanseres den nye nettbutikken. Da kan du bestille, men grunnet varetelling og årsoppgjør vil varene ikke bli sendt før 10. januar 2025.

Lions Norge har sagt opp avtalen med dagens nettbutikk som vi har med Strømmes24. Salg og utsending av varer stenger 15. desember. De de fleste av våre varer vil bli fraktet fra lageret i Kristiansand til det nye lageret i Sarpsborg.

Vi kjøper ingen nye produkter til lageret i Kristiansand i høst, og det er mulig at at det blir utsolgt for noen varer. Er det noe dere absolutt trenger i høst som dagens nettbutikk ikke har lenger, ta kontakt med oss på post@lions.no så kan vi se om vi finner en løsning.

Har du ønsker om produkter for den nye nettbutikken, send oss en e-post om det til post@lions.no!

Av Vibeke Katrine Aasland