Gatelaget-oppdatering: Knepne tap og suksess i Bodø

Gatelaget er i gang igjen med Østlandsligaen, og har spilt tre kamper etter sommeren mot våre venner i Stabæk, Lørenskog og Sandefjord. Alle kampene har vært bortekamper. Kampene endte med tap, men det var jevnt og tett.

Vi bærer preg av en litt for lang sommerferie og går litt tom for krefter, men selve spillet er det ingenting å utsette noe på. I perioder spiller vi veldig fin fotball, koser oss og har det gøy. Når det flyter langs bakken, er vi gode og underholdende å se på.

I juni dro vi til Bodø for å spille nasjonal turnering for gatelagene. Bodø badet i sol disse dagene, og Ørjan Berg mente han ikke kunne huske sist Bodø hadde så fint vær i to dager på rad. Det var en enormt kul tur hvor rundt 600 spillere fra hele landet deltok.

Første dagen gikk alle lagene samlet opp til Keysarvarden med utsikt utover havet i retning Lofoten. Turneringen varte i to dager og vi havnet i B-sluttspillet etter å ha tapt gruppeseieren på målforskjell mot Ranheim. I B-sluttspillet kom vi oss til finalen etter blant annet å ha slått Fredrikstad og Sandefjord på straffekonkurranse. I finalen møtte vi Start til et skikkelig oppgjør i gult og svart. Finalen var tett og jevn, men vi dro det lengste strået, vant finalen 2-0 – og ble dermed vinnere av B-sluttspillet.

Følg oss gjerne på Instagram her!

PS! Fra 17. til 20. oktober reiser gatelaget på treningsleir til Göteborg der det også blir kamp mot IFKs gatelag.

Av Vidar Gundersen, trener Løse Fugla