Vil du bli Norges Blindeforbunds nye utenlandssjef?

Vil du gjøre en forskjell for svaksynte og blinde i Afrika og Asia? Norges Blindeforbund søker en engasjert og erfaren utenlandssjef til sin internasjonale avdeling i Oslo.

Som utenlandssjef vil du ha en nøkkelrolle i Norges Blindeforbunds internasjonale arbeid og i ledelsen av deres dyktige medarbeidere ved internasjonal avdeling. Norges Blindeforbund har i dag 13 bistandsprosjekter i ulike land i Afrika og Asia. En viktig oppgave er å styrke blindeforbund i partnerlandene, – svaksynte og blindes egne organisasjoner. Prosjektene jobber med tema som rehabilitering, utdanning og læring, rettighetsarbeid og påvirkning, og øyehelse.

Som en del av Atlas-alliansen søker vi nå om ny rammeavtale med Norad for 2025-29. Atlas har også blitt tildelt NRK TV-aksjon 2025 som også inkluderer humanitært arbeid. Blindeforbundet får en viktig rolle i TV-aksjonen og implementeringen av prosjektene den finansierer. Utenlandssjef vil være sentral i arbeidet. Utenlandssjef rapporterer i dag til generalsekretær og inngår i generalsekretærens ledergruppe.


Les mer om stillingen og hvordan du søker her