foto/film

nyhetsrommet.no samarbeider med Bo Mathisen – FOTOGRAFI OG FILM TIL NÆRINGSLIV, REKLAME, PRESSE

Filmen over er en 2 min presentasjon av egne bilder og videoklipp.

BO MATHISEN ble gjennom flere år som fast fotograf i VG en av landets mest premierte fotografer. Han har også bred erfaring fra magasiner og kommersiell fotografi. Han har filmet og del-regisert Gullrute-nominert TV dokumentar og står bak en rekke film-produksjoner for norsk næringsliv.

Bo Mathisen var tidlig ute med å få pilot-lisens til profesjonell droneflyging i Norge, og har også brukt mye tid på andre teknikker, slik som avanserte timelapser mm. Han har hatt flere fotoutstillinger, bla 2 utstillinger på Rådhusplassen i Oslo, og han er en av tre nordmenn som har hatt egen utstilling på Fotomässan i Gøteborg. Han har utgitt boken Mayday med egne dokomentarfotografier fra nær 20 land. Boken fikk svært positive omtaler og ble tildelt Sølv i Årets Vakreste Bok.

PRISER

Bo Mathisen har blitt tildelt 20 priser i den prestisjetunge konkurransen Årets Bilde, inkludert selve hovedprisen Årets Bilde. Han har vunnet 4 priser i Fuji Award, inkludert Award of Merit. Han har blitt tildelt 2 priser i kategori Best Bilde i Kommunikasjons-prisen.

Klikk på linken for priser på forskjellige typer oppdrag