Logiq AS: Bedre likviditet med LogiqPay fakturasalg

Vi er nå inne i en utfordrende tid på alle måter, og for særlig mange små og mellomstore bedrifter er dette tiden der behovet for likviditet er skrikende.

I tillegg til utvalget av Logiqs Basic tjenester, er LogiqPay Fakturasalg en av våre Premium tjenester som knytter seg til rekken. Logiq tilbyr nå tjenester som innehar alt fra konvertering, distribusjon, finansiering og inkasso av fakturaen.

Små og mellomstore bedrifter
LogiqPay Fakturasalg er et verktøy for å hjelpe små og mellomstore bedrifter og gründere. I følge SSB er over 99 prosent av norske bedrifter SMB’er med under 100 ansatte. De står for nær halvparten av den årlige verdiskapingen i landet, nær 700 milliarder kroner.
Én av tre små bedrifter mangler penger til å betale regninger som forfaller om kort tid, viser NHOs ferske undersøkelse.

Fakturasalg
LogiqPay kan være tjenesten som løser utfordringene som vil oppstå. Ved å unngå å vente på kredittider på 30 – 90 dager, kan dere heller motta penger på konto i morgen. LogiqPay er helautomatisert, fleksibelt, uten bindinger og lar seg enkelt integrere i økonomisystemet. Dette gir dere rask tilgang til kapital, som vil styrke likviditeten.
Du velger ut hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier som et gitt beløp basert på kapitalbehov eller tidsintervall. Når dere selger fakturaen overtar vi fordringen, risikoen óg følger opp betalingen.

For kunder av Logiq
De som allerede er kunder av Logiq kan koble denne tjenesten for fakturasalg direkte til den distribusjon av fakturaer Logiq allerede leverer.
Vår løsning kan integreres direkte mot din strøm av fakturaer eller mot ditt økonomi-/ERP system. Hvilke fakturaer som skal selges bestemmer du selv ved å identifisere ditt kapitalbehov, perioden og hvilke fakturaer du ønsker å selge. Etter at du har godkjent innstillingene kan du bare fortsette den vanlige faktureringen. Fakturaer vil bli solgt til markedets beste betingelser, helt i henhold til dine preferanser.
LogiqPay Basic passer selskap med mindre fakturavolum som vil selge fakturaer sporadisk, eller etter behov. Du laster enkelt opp originalfakturaen du ønsker å selge, og signerer med BankID. Oppgjør er på din konto senest neste virkedag. Fakturaen som skal selges må ikke sendes til kunden – det gjør vi!
Logg inn for å komme i gang med fakturasalg.
Vår fakturaportal, LogiqPay Invoice Portal, er laget for de som er pålagt å sende fakturaer via Peppol nettverket. Dersom en ikke sender så mange fakturaer til offentlige etater eller bedrifter som krever det, kan det bli kostbart å oppdatere ens nåværende system for å kunne levere tilfredsstillende fakturaer i Peppol BIS. Formatet som dessuten oppdateres ved tid til annen, og derfor krever mer av avsenderne.
Her kan dere logge inn i denne portalen for enkelt å sende en faktura i riktig format for Peppol – med muligheten for også å selge fakturaen.