HRA AS: Korona-tiltak hos HRA

HRA følger rådene fra helsemyndighetene for å redusere faren for koronasmitte. Her kan du lese om hvordan dette berører deg, og hva du kan bidra med for å hjelpe oss med dette.

Vi har et viktig samfunnsoppdrag som vi skal fortsette å utføre. For å opprettholde avfallsinnhentingen, er det viktig at medarbeiderne våre unngår smitte. Da trenger vi et godt samarbeid med deg som innbygger.

Det betyr:

Avfallsinnhenting fra husstandene:

Avfallsinnhentingen pågår foreløpig som normalt. Vi gjør oppmerksom på at kapasiteten i henteordningen vår rakst kan bli endret i tilfelle renovatørene våre blir syke eller settes i karantene.

Sørg for å knyte restavfallsposer og plastemballasjesekker godt igjen. Alle beholdere skal ha lokket helt nede.

Gjenvinningsstasjonene våre er stengt, med unntak av Trollmyra:

Dette gjelder i første omgang perioden 14.03-26.03. Dette er et risikoreduserende tiltak for å opprettholde drift i de mest kritiske operasjonene, som avfallsinnsamling og avfallsbehandling, samt bidra til redusert spredning av viruset. Vurder hva som er absolutt nødvendig å få levert i denne ekstraordinære perioden, benytt i så fall Trollmyra gjenvinningsstasjon.

Administrasjonsbygget vårt på Trollmyra er stengt for besøkende

På Min side kan du foreta beholderbytte, se siste faktura og sende oss meldinger. I tillegg treffes vi på e-post firmapost@hra.no. Følg oss gjerne på Facebook for jevnlige oppdateringer, og last ned mobilappen vår for å få hentevarsel og andre varsler fra oss.

Hjelp oss ved å sortere riktig

Siden flere oppholder seg hjemme, venter vi også mer avfall fra husstandene.

På vårt sorteringssøk kan du søke opp hundrevis av gjenstander.
Papir og pappemballasje kan tråkkes og presses flatt, så det alt får plass i beholderen.

Glass skal være mest mulig helt. Har du full beholder, er våre tidligere returpunkter fortsatt åpne, med unntak av gjenvinningsstasjonene.

Unngå nærkontakt på Trollmyra

Det er satt frem håndsprit på vektkontoret og vi bruker hansker i betalingsbua.
Takk for at du respekterer dette og er med på dugnaden!