Logiq AS: Logiq i verdensklasse

Logiq i verdensklasse

Logiq har vært leverandør av ulike tjenester innen fakturadistribusjon hos Elkjøp siden 2009. 

I 2017 ønsket Elkjøp at Logiq skulle etablere utsendelse av elektronisk faktura ut fra deres SAP løsning til alle kunder i alle land der Elkjøp er representert – en svært krevende oppgave.

I tillegg ønsket Elkjøp å starte en prosess med inngående faktura fra sine leverandører for å effektivisere fakturaflyten med å motta elektroniske fakturaer direkte inn i sitt system.

Logiq har levert prosjektledelse, koordinering og implementering av disse løsningene.

Om det arbeidet Logiq har gjennomført i 2017 sier Elkjøp dette:
”Logiq har alltid haft en lösning på våra problem, och alltid varit tillgängliga utan dröjsmål. Det är något som jag och vi här på Elgiganten Sverige uppskattat enormt. Ni har visat världsklass i ert sätt att agera gentemot oss som kund och partner. Tack för det!”
Staffan Jernberg, Storkunds- och anbudsansvarig Företag i Elgiganten

Elkjøp Nordic AS er et norsk selskap med hovedkontor i Oslo og som eies av Dixon Stores Group Retail Norway AS som igjen er eid av DSG International. Selskapets butikker i Sverige og Danmark går under navnet Elgiganten, i Finland under navnet Gigantti, på Island under navnet Elko, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. I Norge har selskapet rundt 100 butikker. Konsernet omsetter for NOK 34 milliarder.