Økonomi, finans

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no15. mars 2018

Logiq AS: Malorama

Malorama

Malorama AS – Norges ledende kjede innen «maling, gulv og tapeter» velger å utvide samarbeidet med Logiq, som fra tidligere av leverer deres inngående leverandørfaktura.

Malorama gir nå Logiq full tillit til å levere alle kjedens kundefakturaer. Kanaler som skal brukes til levering er PDF via e-post, samt fysisk utskrift av faktura.

 

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no8. februar 2018

Logiq AS: Genesis IT

Genesis IT

XL-BYGG Sverige/Genesis IT har valgt Logiq som leverandør for alle kundefakturaer via print av faktura.

Dermed styrker Logiq sin rolle som ledende VAN operatør i Sverige.

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no30. januar 2018

Logiq AS: DNB Bank

DNB Bank

DNB Bank ASA, avdeling Sverige velger Logiq som sin leverandør av kundefaktura på det svenske markedet. Logiq takker for tilliten og vi ser fram mot et langsiktig og godt samarbeid.

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no24. januar 2018

Logiq AS: Elkraft

Elkraft

Elleverandøren Elkraft tegner avtale med Logiq. Avtalen omhandler leveranse av e-Faktura både på det svenske og norske markedet.

Les mer om Elkraft her.

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no17. november 2017

Finnmark fylkeskommune: Satser på næringsklynger i Finnmark

FIKK KVALITETSSERTIFIKAT I BRONSE: Næringsklynger fra Finnmark og Troms deltok i høst på samlinga Klyngeforum Arktisk. Fra venstre nederst: Eivind Petershagen, Gerd Meier zu Köcker, Kjartan Mikalsen og Tor-Arne Bellika. Øverst fra venstre: Børre Berglund, Ernst Kloosterman, Linda Lien. Foto: Innovation Performance - Klikk for stort bilde

FIKK KVALITETSSERTIFIKAT I BRONSE: Næringsklynger fra Finnmark og Troms deltok i høst på samlinga Klyngeforum Arktisk. Fra venstre nederst: Eivind Petershagen, Gerd Meier zu Köcker, Kjartan Mikalsen og Tor-Arne Bellika. Øverst fra venstre: Børre Berglund, Ernst Kloosterman, Linda Lien. Foto: Innovation Performance

Finnmark og Troms satser på næringsklynger gjennom finansiering av Klyngeforum Arktisk. Seks klynger møttes i Tromsø i høst for første samling.

Finnmark fylkeskommune har sammen med Troms fylkeskommune bevilget midler til finansiering av Klyngeforum Arktisk, en arena for næringsklynger i Finnmark og Troms. Her kan de møtes, dele erfaringer og få kompetansepåfyll.

Les mer

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no17. november 2017

Bane NOR: – Gjorde mer enn opprinnelig planlagt for jernbanen i Oslo

Riksrevisjonen skriver 15. november at 340 millioner kroner ble bevilget til fornyelse av jernbanen i Oslo-området i 2016, og at 70 millioner av disse ikke ble brukt. Det er skapt et inntrykk av at det ble gjort mindre for å ta ned vedlikeholdsetterslepet enn opprinnelig tenkt i Oslo.

– Det er merkelig å få kritikk for dette, sier konserndirektør Vibeke Aarnes i Bane NOR. – Det er en god ting å spare penger slik at vi kan gjøre mer enn planlagt. Da gir vi kundene mer for pengene. Vi ønsker å korrigere det bildet som er skapt i mediene i denne saken.

Les mer

1869nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no8. november 2017

Voksne for barn: Må også sikre kronisk syke

Må også sikre kronisk syke

Illustrasjonsbilde: Colourbox

Pleiepengeordningen ble endret fra 1. oktober 2017. Dagens ordning ivaretar ikke barn som er kronisk syke, eller har utsikt for å bli bedre etter at pleiepengeperioden er gått ut.

Dobbelt så mange vil få pleiepenger med den nye ordningen, men for en kortere periode. Kronisk syke barn, eller barn som har lengre pleiebehov men utsikter til bedring, rammes av dette. Også disse familiene må få støtte dersom barnets helsesituasjon krever det. Voksne for Barn støtter i sin helhet representantforslag fra SVs Audun Lysbakken, Solfrid Lerbrekk og Nicholas Wilkinson om å sikre økonomisk trygghet for foreldre til alvorlig syke barn gjennom pleiepengeordningen.

Les mer