Detaljhandel

1993nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no15. mars 2018

Logiq AS: Malorama

Malorama

Malorama AS – Norges ledende kjede innen «maling, gulv og tapeter» velger å utvide samarbeidet med Logiq, som fra tidligere av leverer deres inngående leverandørfaktura.

Malorama gir nå Logiq full tillit til å levere alle kjedens kundefakturaer. Kanaler som skal brukes til levering er PDF via e-post, samt fysisk utskrift av faktura.

 

1993nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no8. januar 2018

Logiq AS: Logiq i verdensklasse

Logiq i verdensklasse

Logiq har vært leverandør av ulike tjenester innen fakturadistribusjon hos Elkjøp siden 2009. 

I 2017 ønsket Elkjøp at Logiq skulle etablere utsendelse av elektronisk faktura ut fra deres SAP løsning til alle kunder i alle land der Elkjøp er representert – en svært krevende oppgave.

I tillegg ønsket Elkjøp å starte en prosess med inngående faktura fra sine leverandører for å effektivisere fakturaflyten med å motta elektroniske fakturaer direkte inn i sitt system.

Les mer

1993nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no29. juni 2017

Bane NOR: Sommertoget 29. juni: Mo i Rana-Trofors

Torsdag 29. juni fortsetter Sommertoget sin reise langs Nordlandsbanen på strekningen fra Mo i Rana til Trofors. Her finner du litt informasjon om dagens strekning.

Nordgående dagtog ved Vefsnfjorden nord for Mosjøen. (Foto: Helge Sunde)
Nordgående dagtog ved Vefsnfjorden nord for Mosjøen. (Foto: Helge Sunde)

 

Sommertoget har sin planlagte avgang fra Mo i Rana 11:05 og ankommer Trofors stasjon ca. 14:20, etter noen stopp underveis. NRK sender fra strekningen minutt for minutt.

Les mer

1993nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no19. mai 2017

Finnmark fylkeskommune: Ny rapport om transport og næring i Finnmark

Rapport transport næring - Klikk for stort bilde

Finnmark fylkeskommune har utarbeidet en rapport om godstransporten i fylket for næringene: Sjømat, mineral, petroleum, avfall, landbruk og dagligvarer

 

Rapporten status per 2016 på verdiskapning, transportvolumet og hvilke ruter godstransportene benytter. Den er sammen med tilsvarende rapport fra 2014 et viktig bidrag for politiske prioriteringer på riks- og fylkesvegnettet.

Les mer

1993nyhetsrommet.no

nyhetsrommet.no30. januar 2017

Kirkens Bymisjon: Samarbeid om «En bedre hverdag»

Kirkens Bymisjon har signert en samarbeidsavtale med matvarekonsernet NorgesGruppen. For begge parter gir avtalen mulighet for å skape en forskjell for utsatte mennesker.


– Vi er stolte av samarbeidet med Kirkens Bymisjon. Vi arbeider med mange av de samme verdiene, sier konsernsjef i NorgesGruppen,  Runar Hollevik.

– Dette er en viktig avtale for oss, og en veldig god «match». Her kan vi nå nye mål sammen i et viktig samfunnsarbeid, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal.

Les mer