Data, telekom

2129

nyhetsrommet.no28. januar 2021

FFI – Forsvarets forskningsinstitutt: Grafer kan øke gjenbrukbarheten av stordata

For å legge til rette for gode militære avgjørelser er det fordelaktig å kunne gjenbruke informasjon som allerede er samlet inn eller forberedt for andre formål.

Gjenbruk av stordata er fordelaktig for analytikere. Foto: Sindre Sørhus/Forsvaret

Se for deg følgende. Et analyseteam skal støtte en pågående militær operasjon i en bestemt region. Deres oppgave er blant annet å følge med på begivenheter i regionen som kan ha betydning for operasjonen.

Les mer

2129

nyhetsrommet.no15. juli 2020

Logiq AS: Logiq og Advenit om gode kundeforhold

Logiq og Advenit om gode kundeforhold

Infoteam 2020 ble for første gang gjennomført digitalt, gitt de rådende omstendighetene.

Programmet omhandlet til stor del det som skjer når vi gjør store endringer i de verdiskapende prosessene. I forbindelse med dette er kompetanse på kjernefunksjonalitet sentralt, så de rollebaserte sporene tilbød en del slike foredrag. Les mer

2129

nyhetsrommet.no5. juni 2020

Logiq AS: Intensivkurs for smartere løsninger

ByggSammen er et modulbasert kursprogram for bedrifter i bygge- og anleggsbransjen.
Fokus i intensivprogrammet er å løse praktiske problemstillinger som hindrer digitalisering i enkeltbedrifter og i bransjen. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom bl.a. Innovasjon Norge, Smart Innovation Norway og BIM Verdi.Les mer

2129

nyhetsrommet.no15. mai 2020

Logiq AS: Høy kundetilfredshet hos Logiq

Tidligere i år gjennomførte vi en undersøkelse om kundetilfredshet hos Logiq, til et stort antall av våre kunder.

Kundetilfredshet har hele tiden vært en prioritert del av vår strategi. Vi opplever i samtale med kundene våre at mange er fornøyde, men det er veldig godt å få det bekreftet.
De ansatte på Logiq Servicedesk er i tett kontakt med kundene fra hele Norden. De oppnår mange gode relasjoner gjennom lange kundeforhold.

Les mer

2129

nyhetsrommet.no26. mars 2020

Logiq AS: Bedre likviditet med LogiqPay fakturasalg

Vi er nå inne i en utfordrende tid på alle måter, og for særlig mange små og mellomstore bedrifter er dette tiden der behovet for likviditet er skrikende.

I tillegg til utvalget av Logiqs Basic tjenester, er LogiqPay Fakturasalg en av våre Premium tjenester som knytter seg til rekken. Logiq tilbyr nå tjenester som innehar alt fra konvertering, distribusjon, finansiering og inkasso av fakturaen.

Les mer

2129

nyhetsrommet.no13. mars 2020

Logiq AS: Tiltak i Logiq for å minimere korona-viruset

  • Logiq har i dag, 12/3 2020, besluttet følgende tiltak for å minimere spredningen av korona-viruset.

All møtevirksomhet skal som en hovedregel bli  gjennomført på Teams.

Unngå møter med flere enn 25 personer. I alle møter – ha minst en meter avstand mellom personene.

All deltakelse på messer og andre større arrangementer skal kanselleres. Les mer

2129

nyhetsrommet.no26. januar 2020

Logiq AS: Logiqs integrasjon med Vince Butler

 

Med en integrasjon med Vince Butler får man en overvåking av forretningskritiske prosesser og innhold, og varsling om feilsituasjoner i sanntid.


Med integrasjonen som nå er bygget opp mellom Logiqs distribusjon og Vince Butler, kan brukerne nå ha full oversikt og kontroll helt fra handelsdokumentets opphav til den er bekreftet levert til mottager.

Møt Vince Butler, en butler av 2020

Vince Butler er et system som er laget for å kunne overvåke kritiske prosesser og vise status på disse.
Applikasjonen kan integreres mot flere forskjellige ERP-systemer.Les mer

2129

nyhetsrommet.no28. august 2019

FFI – Forsvarets forskningssenter: Vurderer sivilt-militært dronesamarbeid

​Hvordan kan militær forskning og utvikling øke samfunnssikkerheten? Det var temaet da tre statsråder besøkte FFI tirsdag denne uken. Fra venstre administrerende direktør ved FFI John-Mikal Størdal, samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde, FFIs styreleder Malin Stensønes, digitaliseringsminister Nikolai E. Astrup og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Foto: FFI.

 

Se for deg at mobilnettet detter ut midt i en krise. Mens operatørene jobber for å rette feilene, sendes det opp droner med «basestasjoner» som skal erstatte mobilnettet.

​Dette kan bli virkelighet om noen år. FFI er allerede i gang med å teste ut tekniske løsninger for en dronesverm Forsvaret kan bruke til overvåking og kommunikasjon.

Les mer

2129

nyhetsrommet.no13. januar 2019

Logiq AS: EHF 3.0 webinar

EHF 3.0 webinar

Logiq har tidligere informert om at EU-kommisjonen har kommet med en ny norm for faktura, som skal gjelde for hele Europa i 2019.

Dette innebærer at dagens EHF og PEPPOL BIS format for faktura og kreditnota må tilpasses den nye normen. I Norge medfører dette at EHF 2.x vil fases ut og et nytt format, EHF 3.0, innføres.

Les mer