Stine Strachan

4Stine Strachan

Stine Strachan4. september 2017

LOOP: Sjetteklassinger kan vinne møte med Askeladden

Askeladden er god på gjenbruk og ser verdien i ting som andre ser på som søppel. Dette er verdier som Syklus ønsker å formidle videre. Derfor er de samarbeidspartner med den nye, norske filmen Askeladden – I Dovregubbens hall, og utfordrer landets sjetteklassinger til å lage eventyr.

Les mer

4Stine Strachan

Stine Strachan11. mai 2017

Sortere.no: Hodepiner for dugnadsarrangører

Å få beboere til å stille opp på dugnad har blitt mer og mer vanskelig. I tillegg kan borettslag som leier container til dugnad fort gå på en smell. Folk kaster nemlig freidig i containere andre har betalt for. Det kan bety et saftig gebyr for å ha kastet farlig avfall feil.

Pass på containeren
En felles avfallscontainer leies ofte inn når borettslag og sameier arrangerer vårdugnad. Men hva skjer når avfallscontaineren kommer? Søppelmoralen er ikke alltid helt på topp hos folk, og mange lar seg friste til å dumpe søppel på andres bekostning. Avfallsselskapet Ragn-Sells får ofte melding fra sine kunder om at dette er et problem, og bestemte seg for å se hva som skjedde når en ulåst avfallscontainer ble satt ut på gaten i et villaområde.

Les mer